Freelance WordPress Developer

Ook in België worden ongelooflijk veel websites met behulp van WordPress gemaakt, vaak dankzij een Freelance WordPress developer. Dit is eigenlijk het systeem dat het meest gebruikt wordt in de online wereld. Een systeem waarmee het relatief makkelijk is om een website of webshop te maken. Bovendien is het ook nog eens makkelijk om aanpassingen op de website door te voeren of om nieuwe content toe te voegen. Mede dankzij deze voordelen wordt het grootste deel van nieuwe websites met behulp van WordPress gemaakt.


Als programmeur, ontwikkelaar en developer ben ik dan ook benomen met WordPress. Het ontwikkelen en programmeren van WordPress websites is niet alleen leuk, maar ook nog eens uitdagend. Hoeveel websites er precies met WordPress gemaakt zijn is niet bekend, maar het zal een ongekend hoog aantal zijn. Ik voel aan mijn melk dat WordPress in de toekomst nog belangrijker en groter gaat worden.

Wat is WordPress

Wellicht denk je nu even bij jezelf: wat is WordPress dan precies? Eigenlijk is WordPress een Content Management Systeem waarmee het mogelijk is om bestaande content op je website aan te passen. Dat is echter niet het enige dat je aan kunt passen. Nee, je kunt een hele website opbouwen met behulp van WordPress. Als ontwikkelaar kan ik daarvoor vele plugins, thema’s en extra functionaliteiten voor gebruiken. Ook is het mogelijk om een webshop met WordPress te maken, waarbij een koppeling wordt gemaakt met bijvoorbeeld WooCommerce.


Het aanpassen van content gaat ongelooflijk makkelijk in WordPress. Dat is dan ook één van de redenen waarom WordPress veel voor blogs gebruikt wordt. Maar, tegenwoordig maken ook grote bedrijven gebruik van WordPress. Ik heb het genoegen om met vele (grote) bedrijven samen te werken, waarbij ik ook meer dan regelmatig WordPress gebruik.

WordPress Voordelen

  • Snelle website
  • Freelance WordPress
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goedkoop inzetbaar


Contact opnemen

Heb je interesse gekregen om een website in België op te starten? Kan je daarbij de hulp van een ervaren en enthousiaste Freelance WordPress Developer gebruiken? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kom graag in gesprek met je om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteraard hou ik daarbij rekening met jouw wensen, je budget en de huidige situatie. Weet in ieder geval één ding: met WordPress is alles mogelijk. Door de jaren heen heb ik prachtige en uitgebreide projecten met behulp van WordPress mogen ontwikkelen. Ben jij de volgende klant van mij? Ik hoor graag van je, zodat we samen iets moois op kunnen bouwen.